Rapport fra Maddyverden V

Jeg har privilegiet av å ha leiligheten for meg selv denne helgen og da blir det søndagsfest, Maddy-stil. Som alltid henger jeg etter på lesingen fordi jeg leser for mange bøker samtidig. Så en søndag for meg selv betyr major catch-up. En timeplan for dagen har blitt satt opp, og den ser slik ut:

Frokost med Gilmore Girls epsiode. 45 minutter.

Lesing av Doomsday Book av Connie Willis. 1 time.

img_3721
Sci-fi satt i Oxford 2052 der de sender folk tilbake i tid i akademias navn. I boken skal de sende noen tilbake til rett før Svartedauden, men det går ikke helt som planlagt.

 

Lesing av Fergen. 1 time.

img_3718
Ikke kommet så langt, men fergen er nå fylt opp og har dratt til sjøs, med blant annet to litt mystiske figurer, og jeg har en følelse av at dette ikke kommer til å gå bra.

Lesing av The Hawley Book of the Dead av Chrysler Szarlan. 1 time.

img_3720
Noen har byttet ut kulene i et trylleshow og hovedpersonen ender opp med å dreper sin mann ved en feil, og en mystisk mann har samtidig begynt å dukke opp og følger henne overalt.

Lesing av The Science of Interstellar. 1 time. Med mindre jeg blir forvirret over hva space-time er igjen. Da kan det ta resten av dagen.

img_3719
Min fascinasjon og total forvirring er ikke med på bildet.

Lesing av The Fellowship of the Ring av J.R.R Tolkien. 1 time, men jeg tar forbehold om at denne kan gli ut litt fordi hobbiter.

img_3717
Jeg blandet to fandoms på samme bilde. Blasphemy.

En Miss Marple episode. 1,5 timer.

Andre småpunkter bli nok lurt innimellom, som en nap, finne ut hva min Patronus er og momsing av trivelige ting (det er både kake og gelé i kjøleskapet). Min stakkars søster sendte melding og ville gjerne henge, men sosialisering må vike for kraften av Planen. Her skal det leses, og jeg gleder meg sånn at man skulle tro det var jul. Når dette er delt ser jeg ingen grunn til å henge her mer. Jeg dukker nå ned i sofaen igjen. Vi ses når det er tomt for boksider og gelé.

Én kommentar Legg til din

  1. Eva Mostraum sier:

    Eg treng definitivt ei aude øy, eller at Internett bryt saman i nokre døgn. Skal-lese-haugen auka brått med The science of Interstellar, Fergen og The Hawley Book of the Dead. Doomsday Book har eg heldigvis lest, og lest omigjen og……. Connie Willis…. Sukk!!!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s