Endelig!

IMG_2461

I natt skjer det! Vi Harry Potter-fans har nå vært uten ny bok siden 2007. Jeg var fortsatt tenåring i 2007. Det føles som en mannsalder siden. Det var derfor gleden var så enorm når The Queen Herself annonserte at det kommer en ny bok.

Gleden ble bittelitt mindre da jeg fant ut at det var manuset til teaterforestillingen som går nå i London som kom ut, og ikke en ny roman. Jeg har vært Potterhead i femten år, og ingenting var så tungt som å se årene etter Harry Potter and the Deathly Hallows og Tales of Beedle the Bard passere uten nye bøker. Heldigvis fortsatte filmene å komme ut et noen år til, og i 2011 ble Pottermore lansert (omtrent som Wikipedia for Potterheads der JK Rowling legger ut artikler og info om HP-verden) som en liten redningsbåt som kunne fortsette å holde fansen flytende. Jeg brukte en hel sommer på å lage trylledrikker på Pottermore (det det fortsatt var aktiviteter og spill der) bare for å ta del i dette fantastiske universet.

Så jeg vil selvfølgelig ha så mye lesestoff som det overhode er mulig å klemme inn i to permer når det først skal komme noe. Et manus føles derfor ikke tilfredsstillende nok. Et manus kan man lese ferdig på to timer. Jeg vil ha mer, og var derfor litt skuffet en periode. Men så innså jeg at jeg er så utsultet på nytt materiale i fortellingsform, at dette er fantastisk så lenge Rowling fortsetter å skrive. For min del er jeg ekstra spent fordi denne boken handler om helten vår som voksen. I og med at jeg selv har blitt eldre siden sist bok er det ekstra spennende for meg å kunne ta med meg heltene inn i voksenlivet.

IMG_2462
That’s right. Jeg har en Hermione-tryllestav som lyser.

Det er derfor helt ufattelig at dagen endelig er her, og at klokken ett i natt får jeg legge hendene mine på den nye boken! Jeg er i tillegg heldig nok til å jobbe på Outland, hvor vi skal ha nattåpent for å selge boken. Det blir en liten kveldslur på programmet for meg i kveld for å si det sånn. Det blir nytt og rart for meg å nå være på andre siden, etter så mange ganger å ha vært en av de som har stått utålmodig og spent utenfor med ansiktet klint mot butikkvinduene for de tidligere bøkene. Men like entusiastisk er jeg fortsatt. Jeg håper det er flere som er spente, og håper vi ses i natt!

Et liten ekstraavsnitt, som må legges ut etter årets oppdagelse:

For alle Potterheads som spiller Ingress, eller Pokemon Go, det kommer en HARRY POTTER VERSJON! Hvis du vil vite mer kan du lese om det her: https://creators.co/@tdaniel/4016749

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s