Mia – Geekon!

Etterlengtet solskinn traff oss på vei til Oslo Kongressenter sammen med en liten sverm med sprelske parykker, korsett, smykker og diverse forseggjorte etterligninger av karakterer innen fantasy. Con igjen! Denne gangen var det Outland som har laget Geek Convention. Hoppetussa Maddy måtte jobbe på nettopp Outland denne lørdagen så da tok vi turen søndag istedet.

Div

Dagen startet klokken 12 og vi rakk et ørlite glimt av Cosplay Catwalk før vi løp avgårde for å få med oss damen bak Ravneringene. Siri Pettersen herself ble intervjuet og ga et lite innblikk i all things Pettersen. Hun snakket om sitt nye prosjekt som finnes mye i form av post it lapper på veggen hennes. Siri avslørte sin redsel for ballonger, sin betingelsesløse kjærlighet til sjokolade (og mulig Dean Winchester da navnet hadde det med å dukke opp langt mer enn en gang) og at vampyrer er noe hun kunne se for seg å skrive om hvis hun ikke skrev om ravner. Hirka og Rime er svøpt sammen i skuffen og kommer til å være der fremover – men altså – ny bok på vei så ikke bit av neglene helt ennå! Kort oppsummert: vi digger Siri og gleder oss til filmen, ny bok og egentlig hva enn damen finner på ved neste korsvei!

Siri

Vi fikk følge av Kee idag som sportet en sivilkledd Tony Stark. Kee hadde Cyanide & Happiness dagen da han fikk både signerte striper, Q&A, bilde OG sin egen personlige skisse som DenBleyker tusjet ned mens vi stod å så på 🙂

Kee

Maddy fant en hammer, Mia fant en drage – to veldig happy søstre med andre ord:

20160410_152935000_iOS

Vi fikk med oss dansende Scout Troopers, legobyer og en vanvittig mengde utrolig utformede kostymer som det lille ensemblet her med blant annet Obi Wan og Asajj Ventress:

Bilde1

Fantastisk dag med andre ord! Går smilende i møte med mandagen! (eller… litt mer smilende… Mandag er dritt…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s