Mia: Desucon igjen gitt…

På dørstokken til sommerferien tidligere i år da bloggen var knapt et par måneder gammel bestemte Maddy seg for å dra meg med på en liten utflukt. Utdanning i fantasyverden kalte Maddy det. Så bar det til Lillestrøm – ‘the gates of hell’ ifølge min særs fotballinteresserte samboer. Jeg husker fortsatt da jeg åpnet døren og hele fantasybøtteballetten traff meg rett i pæra. Alver, potterfjes, eventyrkjoler og gamle frakker svanset rundt i lokalet og min søster vandret rundt i en strikket telefonkiosk.

Det var da, nå er det Desucon igjen. Men nå er det Japantema…? Jeg ser for meg Geisha og samuraisverd – Maddy sier se opp for «Free Hugs» skilt. Akkurat… Vel, bring it!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s