Dagen er her…

Det er julaften, 17. Mai, ravnering og jotunkalas idag! «Hvor er din outfit og hva skal du være liksom? Skal du ikke kle deg ut!? Har du ikke tenkte å ta på deg kappe engang – hva skal du ha på deg da liksom!? Du-kan-jo-ikke-bare-gå-i-jeans!!?» Kråka har nå mast i to uker i strekk, både for å forsikre seg om at jeg vet at det er 9.7 dager eller 63 timer igjen og om det skal bli ravenclaw eller wtf et-eller-annet habitten eller om jeg vet «Atte nå er det DESUCON snart liksom se å finn på no å ha på deg da!!!». Kan trygt melde at jeg er ganske spent på hva masetrynet har endt opp med idag, finner vel det ut når jeg treffer henne på togstasjonen – ser for meg noe mosete, parret med no forlengede ører, kappestas, oversize belte og noe fjongt snirklete sølvtøy til å binde ting sammen. Er over normalt nysgjerrig på hva Desucon er og om jeg takler en stor horde av artsfrendene til søsterfjes på ett sted… Men en ting vet jeg og det er at dette blir noe heeelt annet… – og jeg gleder meg faktisk. Søster har lagt opp løpet og forsikret meg om at uansett hvor mye hun legger i tøyet så kommer jeg til å bli «blown away» av hvor gjennomførte folk er. Vi skal på Cosplay konkurranse! Fortsettelse følger… (forutsatt at fjosa vil gå sammen med en i «bare» jeans da…)  //Mia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s