Maddy: Song for Eirabu- Tankene (eller tanken) så langt

Jeg har kommet en tredjedel av Song for Eirabu. Det må nevnes at etter tre dager burde jeg ha kommet lenger, for den er enormt fengslende, men jeg skylder på forberedelsene til å dra på Desucon med søster (jeg måtte blant annet ta stilling til om jeg ville gå for et Ravenclaw- eller Doctor Who- inspirert antrekk, du vet hvordan det er).

Men tilbake til boken. Tankene så langt går for det meste i dette; den er på nynorsk. Men ikke misforstå og trekk konklusjoner enda. Jeg innrømmer at første kapittel var en utfordring (dog en liten utfordring da den kun strekker seg over syv sider). ”Nei, hva? HVA?” var vel det som glapp ut av munnen min mest mellom kakaoslurkene (det endte på to kopper den dagen). Og den nynorske ordboken jeg hadde klar på nett ble brukt som en druknende mann ville brukt en redningsvest. Men så løsnet det. Jeg vet ikke om det var fordi jeg møtte Ragna og ble trukket skikkelig inn i denne mørke og mystiske norrøn-inspirerte verdenen, men slik det er nå enser jeg det ikke engang. Faktisk setter jeg litt pris på det, for den setter meg liksom i riktig sinnsstemning. Folk har lite å rutte med, hver dag er full av hardt arbeid uavhengig om det er Ragnarok på gang eller ikke. Den er på nynorsk, tenker jeg mens jeg leser. Og det er helt okey.

En fullstendig omtale kommer når boken er lest ferdig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s