Maddy: Hvordan man gir søster lynkurs i fantasy-verdenen

Min søster har aldri vært en fantasy-entusiast. De gangene jeg har stilt i hobbit-kostyme for å sove i kø for billetter til Tolkien-filmer, eller ofret en god natts søvn for midnattssalg av ny Harry Potter-bok har spørsmålet alltid vært et fortvilt: «Hvorfor?».

Nå som vi har blitt et lite team som skal ta for oss fantasy-bøker, føler jeg det er på tide å introdusere henne til min verden på ordentlig. Denne verden av mye begeistring, magi, kostymer, informasjon og diverse språk tar vanligvis tid å sette seg inn i, men i sommer får jeg muligheten til å gi henne lynkurs. Om to uker skal jeg dra med meg min gode søster på Desucon. Det kommer til å være folk som cosplayer, prisutdelinger, stands med alt du skulle trenge av sverd og annet stæsj, og Mia ikke har noen anelse hva hun begir seg ut på. Det er bare å holde seg oppdatert på bloggen, for jeg tipper hennes rapport etter denne lille utflukten kommer til å underholde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s